Om oss

Kennel ZantosDiablo

Vi er en nyoppstartet Kennel som holder til i Trondheim, nærmere bestemt Kolstad.
Vi er ett ektepar på 34 og 36 år (jeg fruen er straks 35 år), vi fant sammens i 2009 å interessen for hund var stor. Vi kjøpte oss en korthårete Chihuahua som vår første hund sammen, han måtte desverre gi tapt for hjertesykdom i 2019 like før vi fikk vår Zelda.
Min kjære mann jobber som Bilmekaniker, å han er like interessert i utstillinger og pelsstell som jeg er :)

Jeg jobber som hundefrisør å har gjort det siden 2017, i 2017 startet livet mitt på York Hundesalong som bader for Astrid, jeg var først skeptisk til denne type arbeid da jeg ikke var vant til å jobbe med så mange hunder i løpet av en dag. Jeg selv har jobbet som renholder fra 2011-2017, så å vaske hunder var noe helt nytt.
I starten av 2018 fikk jeg reise til DogPlanet i Stockholm å gå Hundefrisør skolen, der ble jeg godt lært opp av gode lærere og fikk enda mer interesse av yrket. Så nå jobber jeg fast på York Hundesalong. 
Jeg ble med Astrid på masse utstillinger å fikk åpnet øynene for Puddel Rasen, både store og små, å fikk møte Martina som er oppdretter av Toy,Dverg og Mellom Puddel. Ettersom jeg jobbet som hundefrisør å fikk møte så mange flotte pudler falt kjærligheten på DvergPuddel, jeg tok kontakt med Martina i 2018 å stilte meg på valpeliste. I mai 2019 fikk jeg tilsendt bilde av Myrte (som er Zelda's mamma) der hun hadde gravidmagen, der inni lå min lille søte Zelda ett sted!! 11.07.2019 så frøkna å hennes 4 søsken dagens lys, helt klam i hendene så hadde jeg kontakt med Martina å hun kunne bekrefte at en av de to tispene var min lille jente.
Desverre så skjedde det triste i vårt liv, vår kjære lille chihuahua Charlie måtte gi tapt for hjertesykdom 27.07.19 å fikk aldri møte sin lillesøster, noe vi fortsatt sørger over, tapet av vårt kjærlighetsbarn.
Når jeg fikk Zelda het hun frøken rosa, jeg tenkte lenge å beholde dette navnet, men så er vi litt sånn at vi er veldig glade i å spille spill, toppen av lista vår på den tiden var Zelda, så dermed fikk hun dette navnet.
Jeg var fortsatt interessert i pelsstell og utstillinger, så vi reiste litt rundt i Trondheim på valpeshow å det var veldig til stas å få Bir på det meste, hennes første utstilling i Juniorklasse ble det exellent men intet mer på en stund. Hun fikk også VG helgen før vi reiste til Fauske, fordi hun ikke var helt ferdig utvokst ifølge dommer, å det er nok riktig å man skal ta kritikken positivt å lære av den. Fauske 2020, Zelda 1 år fikk Storcert å det var full jubel i hus!! Etter utstillingen dro vi på ferietur oppi Nord, Zelda spiste lite å gikk fort ned i vekt, til vår store skrekk fikk hun VG på Lillehammer 2 uker etterpå. Mye hardt arbeid med å øke vekt og muskler lønnet seg da hun slo til med Cert på Oppdal i Oktober samme året. Mer trening, godt med pelsstell, Zelda visste ikke hva en floke var før jeg kom borti den første floken i 2021 da vi skulle ha en puddelklippe kveld på salongen, en bitteliten en i armhulen som hadde smøget seg inn uten at jeg så det. Utstilling i Selbu 28.08.21, Zelda fikk siste cert 1 mnd etter fyllte 2 år å ble N UCH, Norsk Utstillings Champion <3
Nå i 2022 dro vi til Nittedal den 25.03.2022, å gjorde den første parringen i Zelda's liv.
Alt gikk helt fint for seg da hun var superklar for parring samme dagen, søndagen litt treigere men hun var like villig da også, kjæresteparet klarte det begge ganger. 3 uker etterpå ble tegnene synlige å vi gikk med følelsen av at alt var helt riktig. Uke 6 var Zelda dårlig i magen så vi tok henne med til vetrinær, tarmkatarr var diagnosen å Doktor Hansen ville ta Ultralyd, der fikk vi bekreftet at Zelda ventet valper :)
Så slik er vår historie fra 2009-2022, derfor ble vi til de vi er idag. 
Vår Chihuahua Charlie het Zantos i stamtavlen, å han var en liten djevel noen ganger, Derav Kennel navnet vårt,
ZantosDiablo <3