Valpene er vokst ganske bra, 6 uker nå !

10.07.2022

Da har valpene passert 6 uker, de er allerede mer livlige å morsommere enn før. De er overalt på stua, de er også med meg på jobb å får sosialisering med andre hunder og mennesker.
Vi har hatt jevnlige besøk av valpekjøpere, allerede er Yellow Brick Road solgt å har fått navnet Enzo, Rocket Man er blitt lagt av så da står bare søte lille Crocodile Rock igjen til salgs.
Lille Tiny Dancer skal få bo hos oss å bli en del av vårt oppdrett, hun har fått navnet Villemo :)
De har vært ute i gresset å lekt seg masse de siste dagene når vi har hatt sol, de har en haug med bamser som de skal drepe å rive i filler(akkurat lik som mora si) å de er friske å raske.
Den 21 juli skal hele gjengen inn til helseskjekk, vaksine og chip, der vil de også få pass med seg til sine nye eiere.
Gruer oss litt til den 24 juli da de skal reise til sine nye hjem, men så flotte hjem de skal få alle sammen, å vi beholder tross alt lille Villemo selv. Hun skal få kose seg med utstillinger fremmover sammens med Mor Zelda som også skal på utstillinger når pelsen er vokst ut og klar til presantasjon igjen :)
Masse å glede seg til fremmover, håper valpekjøpere vil holde kontakt med oss så vi får møtt disse søtingene fremmover å se hvor godt de utvikler seg til voksne apekatter :-D 

Fra Venstre: Tiny Dancer, Crocodile Rock, Rocket Man og Yellow Brick Road <3